Inreda Badrum – Tips och Inspiration!

Att inreda badrum på bästa sätt är inte helt enkelt. Badrummet ska helst vara både praktiskt och vackert. Idag är badrummet inte något nödvändigt ont utan snarare en plats för trivsel och njutning. Genom att planera noggrant och inreda smart kan du skapa ett badrum som klarar behoven under dygnets alla timmar. Det moderna badrummet är på många sätt en återspegling av den som bor i huset eller lägenheten. Genom att göra personliga val när det gäller inredning och detaljer kan du ge dina gäster en känsla av vem du är som människa. Läs vidare och ta del av våra tips kring hur du kan inreda ditt badrum med ett riktigt lyckat resultat.

Ett funktionellt badrum

Med en vacker och funktionell inredning i badrummet kommer du att trivas där. Men hur ser dina behov ut? Fundera gärna igenom vad som är viktigt för dig för att trivas i ditt badrum. Kanske är ni flera som ska dela på badrummet och behoven kan skilja sig åt. Saker som du snabbt och lätt behöver kunna komma åt ska vara tillgängligt utan besvär. Samtidigt vill du inte för många saker ska ligga framme synligt för alla som besöker dig. Det kan ge ett rörigt och slarvigt intryck. Ett sätt att komma runt den här problematiken är att köpa tvålar, behållare, tandborstmuggar och andra tillbehör som du faktiskt tycker är vackra. Då gör det inte så mycket om de får stå framme emellanåt. Alla de föremål du behöver i badrummet ska rymmas där. Därför är det oerhört viktigt med bra förvaringslösningar i badrummet.

Badkar i ett badrum Flexibel belysning

Många badrum saknar fönster och får därmed inte tillgång till dagsljus. Därför har valet av belysning stor betydelse när du ska planera badrum. När du använder badrummet för att förbereda dig för en arbetsdag vill du ha stark och klar belysning. När du får gäster på kvällen vill du kanske ha en mer dämpad, stämningsfull belysning. När du ska inreda badrum behöver du därför göra ett medvetet val när det gäller typ av belysning och var den monteras. Den belysning som ersätter dagsljus ska vara placerad så att den är funktionell. Med den stämningsfulla belysningen skapar du en känsla av lyx. Ett sätt att få möjlighet till båda typerna av belysning är att montera spotlights med dimmerfunktion.

Vä Tips på växter till badrummet

Att inreda badrum med blommor och andra växter kan göra att badrummet känns mer levande och välkomnande. Att hitta växter som trivs i badrum utan fönster och dagsljus är inte helt enkelt, men det finns några bra alternativ. Garderobsblomma och bergspalm är exempel på stående växter som trivs bra även utan dagsljus. Vill du hellre ha en växt som kan hänga eller klättra så kan du välja den tåliga murgrönan eller gullrankan.

Undvik levande ljus

Var försiktig med att inreda badrum med levande ljus. Levande ljus används ofta för att skapa stämning och kan ställas fram tillfälligt när du får gäster. Men oövervakade levande ljus innebär självklart en stor brandrisk. Då är det det betydligt säkrare att välja ett elektriskt stämningsljus. Som du ser finns det en hel del att tänka på när det gäller att planera badrum och det är viktigt att prioritera rätt. Du kanske inte kommer att rymma allt som du hade önskat i ditt badrum. Men med hjälp av badrumsmöbler och inredning från specialiserade företag som Hafa och Vedum har du goda möjligheter att skapa ett badrum som tillgodoser så många behov som möjligt och som samtidigt får ett tilltalande utseende.

Smarta lösningar

Badrum Vedum FörvaringHafa och Vedum erbjuder badrumsinredning med hög kvalitet och smarta, funktionella lösningar som du själv kan variera med hjälp av olika tillbehör. Hafa och Vedum erbjuder en mängd olika stilrena förvaringslösningar som går att kombinera med utbytbara detaljer, som exempelvis handtag och knoppar. Hafa och Vedum har vad du behöver när det gäller att inreda inreda badrum på ett skräddarsytt sätt. Med deras lösningar kan du enkelt skapa ett personligt och samtidigt funktionellt badrum. Välj en badrumsserie med en design som du gillar och som passar ditt hem i övrigt. Sedan kan du utrusta den med personliga förvaringslösningar. Genom att lägga till extra prylfack och avdelare i lådor och skåp har du möjlighet att skapa en unik och skräddarsydd badrumsinredning. Avdelare finns tillgängliga för såväl mindre som större lådor. Med mindre tillbehör som handdukshängare, krokar, glashållare och tvålhållare kan du skapa en personlig stil i badrummet. Kombinera gärna dessa med speglar och belysning i samma design och skapa på det sättet en harmonisk helhet. Både Hafa och Vedum erbjuder badrumsserier med tillhörande speglar och belysning som passar seriens design.

Hafa & Vedum står för kvalitet

Du kommer kanske inte att planera och inreda ett badrum så många gånger i livet. När du väl gör det är det viktigt att låta det ta tid och att vara noggrann. Det nya badrummet ska vara ett nöje att gå in i. Det kräver funktionella och smarta lösningar kombinerat med smakfull design. Hafa och Vedum erbjuder allt detta och dessutom med kvalitet utöver det vanliga. Med hjälp av smart förvaring och tidlös design skapar både Hafa och Vedum badrumslösningar som tillfredsställer kundens alla behov. Du behöver bara tänka igenom vad som är viktigt för dig och övriga som ska använda badrummet. Köp gärna tillbehör som underlättar din vardag och som skapar smakfull ordning och reda. När du använder Hafa och Vedums badrumssortiment kan du vara trygg med att du får en funktionell kvalitetsinredning. Att inreda badrum med inredning från Hafa och Vedum är en långsiktig investering. Var stolt över ditt val och känn dig trygg med att den kommer att hålla på lång sikt. Du har investerat i både ditt hem och din vardag!

Fler inlägg

Tapetskola

DIY – Tvätta och Lasera Terrassen

DIY – Måla om utemöbler

DIY – Måla om fasaden

DIY – En gladare barnsäng

DIY – En gladare läshörna

öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00
Lör: 09:30 - 14:00
Sön: Stängt

Proffsbutiken

Mån - Fre: 07:00 - 18:00
Lör: 09:30 - 14:00
Sön: Stängt