Camilla renoverar sin nyinköpta 20-tals lägenhet

Välkommen hem till Camilla Larsson som driver kontot @camillasrum. I somras köpte Camilla en lägenhet byggd på 1920-talet och har nu skapat sin hemkänsla.

– Jag blåste ut allt i lägenheten när jag köpte den och är ännu inte helt klar, men det tog ca 2 månader att renovera lägenheten så att den gick att bo i innan jag flyttade in. Nu ser jag fram emot att få färdigt det sista!

“PALE LINDEN ÄR EN VÄLDIGT BEHAGLIG KULÖR I ETT SOVRUM!”

Lägenheten var från början i ett stort renoveringsbehov och alla väggar har därför målats om. Camilla har valt lite varmare kulörer som känns klassiska och inte är för mörka, allt för att inte tröttna på kulörvalen. Färgvalen föll på Jotun och alla kulörer går i en jordnära skala som ger ett sobert och lyxigt intryck.

– Jag är extra förtjust i ”Soothing Beige” som jag har i vardagsrummet, jag valde även att måla in IKEAS skåp Ivar i samma kulör, berättar Camilla.

I dagsläget delar barnen rum och därför fick en våningssäng ta plats. Barnen ville ha sin favoritfärg, grön, så deras rum är målat i ”Pale Linden”, som de alla är otroligt nöjda med. De dova kulörvalen har matchats med nyslipade originalgolv som är behandlade med hårdvaxolja från Osmo.

– Golven är behandlade med Osmo 3188 Snö och Osmo 3062 matt yta, säger Camilla.

Ska du måla om hemma? Välkommen in till din lokala Happy Homes-butik så hjälper vi dig.

Fler inlägg

Tapetskola

DIY – Tvätta och Lasera Terrassen

DIY – Måla om utemöbler

DIY – Måla om fasaden

DIY – En gladare läshörna

Bohemiskt Naturnära – En Färgpalett Från Lycke

öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00
Lör: 09:30 - 14:00
Sön: Stängt

Proffsbutiken

Mån - Fre: 07:00 - 18:00
Lör: 09:30 - 14:00
Sön: Stängt