Fasadkollen

Låt en av våra experter ta en titt på din fasad

Vi erbjuder tjänsten Fasadkollen som är till för dig som ska måla om ditt hus, eller bara undrar hur din fasaden på ditt hus mår. När du bokar tjänsten kommer en av våra certifierade fasadexperter hem till dig och besiktigar din fasad, så att du kan känna dig trygg i att allt blir rätt. Du får svar på dina frågor och tillsammans går ni igenom lämpliga åtgärder och produktval.

Så här går det till

Besiktning

Besiktningen görs hemma hos dig så att fasadexperten kan se, känna och testa fasaden. Med hjälp en analyslåda undersöks fasadens skick, om den är angripen av fukt och mögel, eller om den är skadad på något annat sätt. Sen tar fasadexperten reda på vilken typ av färg huset är målad med. Till sist fastställs kulören.

Rekommendation

Här går du och fasadexperten igenom lämpliga åtgärder. Om fasaden är skadad, angripen av fukt eller mögel får du tips på hur det åtgärdas på bästa sätt. Du får reda på hur du ska gör när du målar om huset och vilka produkter du behöver. Självklart får du även hjälp att välja kulör.

Planering & råd

När det är dags att sätta igång med arbetet får du hjälp med all planering och inköp av vår expert. Vill du få hjälp med att genomföra projektet hjälper vi dig att komma i kontakt med duktiga målare.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig. Vi hjälper dig mer än gärna med dina funderingar och ideer.

öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00
Lör: 09:30 - 14:00
Sön: Stängt

Proffsbutiken

Mån - Fre: 07:00 - 18:00
Lör: 09:30 - 14:00
Sön: Stängt