Uthyrning av maskiner

Bona Powerscrubber

Bona Power Scrubber är en kompakt, kraftfull skurmaskin framtagen för professionell rengöring av trägolv.

Tillsammans med Bona Deep Clean Solution avlägsnar den med lätthet tuff smuts och fett från både oljade och lackerade trägolv. De två motroterande cylindriska borstarna rengör på djupet, även på grov borstad parkett och trägolv med fasade kanter. Gummivalsarna försäkrar en extremt effektiv vattenupptagning vilket gör den säker att använda på trägolv. Lämplig även för användning på och rekommenderad för användning för att rengöra grånade trädäck utomhus.

KÄrcher Mattvättmaskin

För grundlig rengöring ända in i fibrerna: för heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon. För små till medelstora ytor.

För grundlig rengöring ända in i fibrerna: för heltäckningsmattor, möbler, klädseln i alla typer av fordon. Korta starttider ger långa arbetspass. Med ett tryck på 1 bar ger Puzzi en djuprengöring av textila ytor och ger ett imponerande resultat, speciellt vid rengöring av mattor. Tack vare det smala golvmunstycket är maskinen optimalt lämpade för användning i trånga utrymmen. Textilvårdsmaskinen är utrustad med en integrerad kabelkrok och en hållare för handmunstycket. Underhållsvänlig konstruktion.

Osmo Polermaskin

Osmo golvmaskin är lättare och smidigare än traditionella skurmaskiner. Används för grundbehandling, rengöring, underhåll och renovering med mera av oljade och hårdvaxoljade golv.

Osmo Golvmaskin gör arbetet lätt vid grundbehandling med Osmo Hårdvaxolja Originalet, men kan också användas vid infärgning med Osmos pigmenterade produkter. Golvmaskinen har en inbyggd vätskebehållare samt en doseringsknapp för rengöringsmedel, som gör arbetet extra smidigt vid rengöring.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Fyll i formuläret här nedan så kontaktar vi dig. Vi hjälper dig mer än gärna med dina funderingar och ideer.

öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00
Lör: 09:30 - 14:00
Sön: Stängt

Proffsbutiken

Mån - Fre: 07:00 - 18:00
Lör: 09:30 - 14:00
Sön: Stängt