Demidekk Sommarpriser Hemsida

Jotun Demidekk Sommarpriser!

DEMIDEKK Infinity Pure Matt har ett vackert, supermatt utseende och samma unika Infinity-teknologi som säkerställer en överlägsen glans- och kulörhållbarhet. Den supermatta glansgraden ger en sober framtoning som motsvarar de stora trendrörelserna inom modern arkitektur, men passar också bra för mer traditionella hem.

En matt glansgrad kommer att ha stor påverkan på hur husets fasad upplevs. Många traditionella utomhuskulörer får ett mjukare, mer sobert uttryck med en supermatt finish. Detta gäller speciellt kulörer som gult, rött, svart och vitt – som alla är populära exteriörfärger i Norden.


 

Jotuns allra bästa utomhusfärg någonsin. DEMIDEKK Infinity bygger på en ny, banbrytande och patentsökt teknologi. Jotuns egna tester i Skandinavien och externa tester i Florida visar att DEMIDEKK Infinity ger fasaden en helt överlägsen kulör- och glanshållbarhet som håller ditt hus vackert länge. 

Fasadfärgen är självrengörande, vilket betyder att den har en smutsavvisande yta som gör att smuts och pollen inte fäster på färgfilmen. Det gör även att risken för beväxning av svartmögel och alger minskar. När du målar huset med DEMIDEKK Infinity kan du vara säker på att huset håller sig vackert år efter år.​


 

DEMIDEKK CleanTech’s Self-Cleaning technology gör att färgen är självrengörande och har smutsavvisande egenskaper. Färgen har utmärkt glans- och kulörhållbarhet och mycket långa underhållsintervaller. Dessa egenskaper gör att huset ser nymålat ut mycket länge. Färgen är Svanenmärkt och har minst 60% återinsamlad och återvunnen plats i emballaget.
– Smutsavvisande egenskaper – håller huset rent
– Utmärkt glans- och kulörhållbarhet
– Mycket långa underhållsintervaller
– Ser nymålat ut mycket länge


 

Trotjänaren Ultimate som nu ersätts av DEMIDEKK CleanTech är byggd på Jotuns dryga 40-åriga erfarenhet, som idag skyddar hundratusentals hus runt om i Norden. DEMIDEKK Ultimate är baserad på AMA-teknologi – en unik kombination av alkydolja och akryl – vilket ger en suverän hållbarhet. Det senaste förbättrade receptet gör färgen extra vattenfast. En fyllig men ändå mycket lättstruken konsistens gör det lättare att få rätt mängd färg på väggen. Tillsammans ger allt detta ett slutresultat med suverän glans och kulörhållbarhet och en yta som därmed är ännu mer motståndskraftig mot ytmögel. Ditt hus kommer helt enkelt att se nymålat ut längre än de flesta andra i grannskapet.


 

Färgen är väderbeständig och ger ett långvarigt skydd och ett nymålat utseende länge. Färgen är Svanenmärkt och har minst 60% återinsamlad och återvunnen plats i emballaget.
– Effektiv applicering och snabb torktid
– Långvarigt skydd och väderbeständig
– Nymålat utseende länge


 

Demidekk Infinity Pure Matt har ett supermatt, vackert utseende och unik Infinity-teknoligi som ger överlägsen kulörhållbarhet. Färgen är självrengörande och har snabb torktid. De suveräna egenskaperna gör att huset ser nymålat ut längst*

Demidekk Infinity har ett silkematt, vackert utseende och unik Infinity-teknologi som ger överlägsen glans- och kulörhållbarhet. Färgen är självrengörande och har snabb torktid. De suveräna egenskaperna gör att huset ser nymålat ut längst.*

Demidekk CleanTech‘s Self-Cleaning Technology gör att färgen är självrengörande och har smutsavvisande egenskaper. Färgen har utmärkt glans- och kulörhållbarhet och mycket långa underhållsintervaller. Dessa egenskaper gör att huset ser nymålat ut mycket länge.

Utgående trotjänaren Ultimate som nu ersätts av Demidekk CleanTech är byggd på Jotuns dryga 40-åriga erfarenhet, som idag skyddar hundratusentals hus runt om i Norden. Demidekk Ultimate är baserad på AMA-teknologi – en unik kombination av alkydolja och akryl – vilket ger en suverän hållbarhet.

Demidekk Performance är en modern akrylatfärg som ger ditt hus ett långvarigt skydd och ett nymålat utseende länge. Färgen har en krämig konsistens som ger mycket färg i penseln utan att det droppar, och den täcker bra, redan vid första strykningen.

Fler Kampanjer

Caparol Intact

Caparol Carat Oljefärg

Bostik Hernia Non Woven Tapetlim

Jotun Lady Supreme Finish Snickerifärg 399:-

Beckers Mood Pro Finish Lackfärg 379:-

Beckers Mood Perfect Ceiling 399:-