Bohemiskt Naturnära – En Färgpalett Från Lycke

Vi letar ständigt i naturen efter inspiration till våra kulörval. De dova gröna från skog och äng och blå från sjö och hav är ett gott exempel på att moder jord aldrig matchar fel. Ett hem som står naturen nära känns varmt, omhändertagande och ombonat. Rum som flyter samman i harmoni och bjuder in till socialt umgänge, ett hem där många vänner ryms och en plats där alla känner sig bekväma.

En naturnära färgpalett är inte bara stilren utan också väldigt tacksam att inreda med. Kombinera toner i en och samma färg med varandra, blanda in andra naturnära toner i inredningen eller bryt av med en härlig färgklick.

En naturnära färgpalett är inte bara stilren utan också väldigt tacksam att inreda med. Kombinera toner i en och samma färg med varandra, blanda in andra naturnära toner i inredningen eller bryt av med en härlig färgklick.

Med Nature Beige från Lycke skapar du mot vita detaljer en mjuk överbryggning som ger lugna och rogivande hem.

Tips: Kulören upplevs ofta olika beroende på ljusinsläppet i rummet. Rum med ljusinsläpp från norr upplevs generellt som kallare och rum med fönster i söderläge som varmare. Måla upp kulören på ett stort papper och flytta runt i rummet för att se hur den beter sig i samklang med ljuset.

Blue fjord från Lycke är en dämpad blå kulör med en dos grönt i sig, vilket gör att den skapar rum som känns lugna och inbjudande.

Våga färg! Vi mår bra av färger och det sägs att blåa toner ger en känsla av lugn, frid och stillhet. Blå är dessutom en färg som vi exponeras för dagligen och den är därför bekant för vårt sinne, varför steget att måla ett rum i en blå ton inte är särskilt stor. Och skulle du ångra dig, kan du alltid måla om igen.

Light olive är en vacker grönton som är lätt att använda i alla typer av hem för att skapa en optimistisk och elegant atmosfär.

"INRED MED NATURMATERIAL SÅSOM LINNE, SLITET TRÄ OCH BAMBU, SMÅBLADIGA VÄXTER, FÄRGGRANNA TEXTILIER, STORA MJUKA MÖBLER, ANTIKA MATTOR OCH DESIGN FYND"

Bohemiskt Naturnära är en palett ur Lyckes färgkarta med totalt 12 kulörer. Nature beige, Blue fjord och Light olive är samtliga kulörer framtagna tillsammans med och för Lycke. Det är palett med kulörer som harmoniserar med varandra och skänker en helhet till ditt hem.

Lycke är kvalitetsfärg tillverkad i Skandinavien efter en enkel filosofi: skönhet för alla hem oavsett smak. Vad skönhet är bestämmer du, därför blandas Lycke i den kulören du vill ha. Läs mer här.

öppettider

Mån - Fre: 09:00 - 18:00
Lör: 09:30 - 14:00
Sön: Stängt

Proffsbutiken

Mån - Fre: 07:00 - 18:00
Lör: 09:30 - 14:00
Sön: Stängt